Treceți la conținutul principal

5 metode de a-ti imbunatati relatiile la inceput de an

Nu a mai ramas mult pana la intrarea in noul an, e momentul sa reflectam asupra trecutului si sa facem noi rezolutii pentru viitorul care ni se deschide in fata. Asa cum Anul Nou inseamna un nou inceput in toate aspectele vietii noastre, el poate reprezenta un nou inceput si in ceea ce priveste relatiile romantice, de prietenie sau de familie. Te-ai gandit in fiecare an la ce trebuie sa faci in ceea ce priveste banii, sanatatea, fericirea personala, nu ai facut-o insa in ceea ce priveste relatiile? Ai motive in plus sa o faci acum!
Si asta pentru ca fara urma de indoiala, relatiile reprezinta cel mai important aspect al vietii personale. Chiar si in cazul in care nu esti implicata intr-o relatie romantica, ai suficiente legaturi cu prietenii si familia pe care trebuie sa le hranesti cu iubire si permanenta atentie. Nu poti trai fara contacte cu cei din jur iar pentru ca acestea sa reziste in timp si sa functioneze, au nevoie de munca. La fel ca si sanatatea sau finantele, relatiile cu ceilalti devin mai bune in momentul in care le pui in prim plan si iti dedici atentia asupra lor.

1.  Hotaraste sa fii mai buna cu tine in acest nou an. Fie ca acest lucru inseamna sa mananci mai sanatos, sa te odihnesti mai mult, sa iti implinesti visele cele mai importante sau sa te ingrijesti de sanatatea proprie. Incepe prin a te trata si pe tine asa cum iti doresti sa fii tratata de ceilalti.
2.  Hotaraste care relatie e mai importanta pentru tine. Si actioneaza ca atare. Indreapta-ti toata atentia catre cei care conteaza, catre relatiile care iti fac bine si incearca in acelasi timp sa te indepartezi de cei care iti fac rau sau te sleiesc de energie. E valabil atat in cazul relatiilor romantice cat si cele de prietenie.
3.  Hotaraste sa petreci cat mai mult timp de calitate in compania celor care conteaza pentru tine. Discuta cu fiecare in parte, ofera-le tuturor din timpul tau pretios si asigura-te ca atentia ta este indreptata asupra lor atunci cand au nevoie de tine.
4. Hotaraste sa iti imbratisezi partenerul de viata si sa ii arati ca il iubesti in fiecare zi de acum incolo.  Oricat de ocupata ai fi, oricat de mari ar fi neintelegerile de moment. Nu lasa sa treaca nicio zi fara a te hrani cu iubire. Si fa din partenerul tau prioritatea numarul unu de pe lista.


Citeste mai mult pe dindragoste.unica.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Beneficiile mierii pentru ingrijirea pielii

Proprietati miraculoase de ingrijire a pielii 1. Hidrateaza profund epiderma Cu siguranta folosesti o lotiune hidratanta pentru corp si o crema emolienta de fata. Spre deosebire de cosmeticele disponibile pe piata, remediile homemade pe baza de miere iti ofera toate beneficiile acestor creme, fara chimicalele pe care ele, inevitabil, le contin. Asta deoarece mierea este cel mai bun umectant natural – nu doar atrage apa, dar o si retine la nivelul dermei, ajutand-o sa ramana supla si elastica. Aceleasi calitati umectante explica de ce mierea protejeaza impotriva aparitiei ridurilor si calmeaza pielea uscata si iritata. 2. Combate imbatranirea pielii Mierea este faimoasa pentru efectul sau de reintinerire a epidermei. Motivul? Continutul sau foarte bogat de antioxidanti, ce neutralizeaza radicalii liberi, incetinind procesul de imbatranire. Rezultatele tratamentelor naturiste cu miere sunt uimitoare: ridurile incep sa dispara, pielea devine moale si catifelata, petele aparute odata cu in

Tinereţe fără bătrâneţe cu vinoterapie

Licoarea bahică s-a dovedit, de-a lungul timpului, a fi mai mult decât un răsfăţ pentru papilele gustative. Folosit întens în preparea produselor csmetice, mai nou, vinul s-a transformat şi în materie primă pentru centrele de înfrumuseţare şi spa. Căci, cosumată în cantităţi moderate şi aplicată prin metode corespunzătoare, băutura biblică face minuni! Câte soiuri de vin, atâtea întrebuinţări, spun experţii americani în domeniu. Potrivit  csid.ro , cremele şi gelurile care conţin extract de struguri, frunze de vită de vie sau chiar vin în stare pură sunt ideale pentru a menţine organismul în formă. Bogată în antioxidanţi, licoarea apreciată încă din antichitate conţine substanţe numai bune să ne redea vigoarea. Terapeuţii spun că vinoterapia cu struguri roşii păstrează tinereţea pielii şi încetineşte procesul de îmbătrânire. Acest tratament se poate face atât într-un centru spa cât şi acasă, şi asta pentru că esenţiale sunt ingredientele. Şi în România a apărut primul wine spa, un cent

La 1 an dupa casatorie sarbatorim "Nunta de hartie"

Hârtia e foarte fragilă, trebuie să te porţi cu ea' cu mare grijă, ca să nu se rupă. Aşa cum trebuie să se poarte şi proaspeţii căsătoriţi, pentru ca relaţia lor să treacă primul prag şi… testul timpului. Darurile potrivite sunt cele fabricate, fireşte, din hârtie: primul bileţel de dragoste pe care şi l-au trimis cei doi (dacă l-au păstrat, fireşte) sau scrisori în care să-şi mărturisească sentimentele, în continuare profunde şi la fel de puternice ca la început, o fotografie printată pe hârtie lucioasă a locului în care soţii s-au cunoscut ori una a locului unde a fost făcută cererea în căsătorie. La fel de bine, se poate dărui un voucher pentru shopping (e tot din hârtie, nu-i aşa?) sau unul pentru o şedinţă de răsfăţ la spa. Ori dacă buzunarul o permite, două bilete pentru o destinaţie exotică, echivalentul invitaţiei într-o nouă lună de miere…