Treceți la conținutul principal

La 2 ani de la casatorie sarbatorim "Nunta de bumbac"

Nunta de bumbac este a doua aniversare a căsătoriei. Poartă aceast nume fiindcă bumbacul este un material mai  trainic decât hârtia, aşa cum este şi legătura dintre soţi la cea de-a doua aniversare. 


Din amintirile clipelor petrecute împreună s-a țesut o pânză unică ce vă aparține doar vouă. În majoritatea cazurilor apare și un nou membru în familie, din acest motiv primii doi ani ai mariajului sunt cei care lasă în urmă cele mai frumoase amintiri.

Darurile potrivite pot fi diverse articole vestimentare din bumbac. Dacă ai deja în minte un cadou dar vrei totuși să păstrezi tema aniversării atunci cumpără și un articol din bumbac : tricou simplu, șosete, lenjerie de pat, lenjerie intimă, halat, papuci şi prosoape de baie din bumbac, tricouri personalizate, avem de unde alege, totul e ca darul să fie din bumbac şi pe placul soţiei sau al soţului!


Halate de baie/prosoape asortate. Este un cadou de care vă puteți bucura pe termen lung. Personalizați un set de halate și/sau prosoape cu un mesaj amuzant legat de data nunții. Dacă nu aveți inspirație puteți broda doar inițialele.

Lenjerie de pat, Perne personalizate. După cum probabil ați observat, nunta de bumbac se pretează foarte ușor cadourilor personalizate. Puteți personaliza foarte ușor doua perne pe care să le țineți apoi ani de zile în sufragerie sau dormitor.
O haină de bebe. Dacă urmează să devii mămica atunci poți profita de această ocazie pentru a da vestea 😛

Tricouri personalizate. După cum spuneam si în articolul precedent, aceasta a fost unul din cadourile aniversării noastre. Ana a fost foarte încântată de el :))
Hamac din bumbac. Dacă nu aveți unul atunci este o idee excelentă. Daca ai o gradina ii poti transforma intr-ul loc de relaxare in curtea casei sau il poti luat cu tine la picnic sau vacante.

Ie traditionala romaneasca. Consider că în garderoba oricărei femei de origine română trebuie sa fie cel puțin o ie. Poate acesta este un moment bun să-i faci cadou o ie tradițională. Poți cumpără una cât mai simplă, albă, care se potrivește la orice ținută.
Pictură pe pânză. Selecteaza o poza cu un loc/peisaj ce are o semnificație pentru voi, de exemplu prima voastră excursie in doi, si comanda un tablou personalizat. Sau poti alege un peisaj la care visați ori va reprezintă, un răsărit de soare pe malul mării, o pădure plină de viață care vă da energie, ruinele unui castel etc.

Pânză de tablou albă. Recomand doar dacă aveți un bebe fiindcă funcționează pe același principiu cu mulajul de ghips doar că nu este 3D. Ideea este să puneți vopsea în palme și să va lăsați amprentele pe acea pânză. Rămâne în acest fel o amintire de neuitat. Nu cred că are același efect dacă nu se văd și acele urme mici de bebe.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Beneficiile mierii pentru ingrijirea pielii

Proprietati miraculoase de ingrijire a pielii 1. Hidrateaza profund epiderma Cu siguranta folosesti o lotiune hidratanta pentru corp si o crema emolienta de fata. Spre deosebire de cosmeticele disponibile pe piata, remediile homemade pe baza de miere iti ofera toate beneficiile acestor creme, fara chimicalele pe care ele, inevitabil, le contin. Asta deoarece mierea este cel mai bun umectant natural – nu doar atrage apa, dar o si retine la nivelul dermei, ajutand-o sa ramana supla si elastica. Aceleasi calitati umectante explica de ce mierea protejeaza impotriva aparitiei ridurilor si calmeaza pielea uscata si iritata. 2. Combate imbatranirea pielii Mierea este faimoasa pentru efectul sau de reintinerire a epidermei. Motivul? Continutul sau foarte bogat de antioxidanti, ce neutralizeaza radicalii liberi, incetinind procesul de imbatranire. Rezultatele tratamentelor naturiste cu miere sunt uimitoare: ridurile incep sa dispara, pielea devine moale si catifelata, petele aparute odata cu in

Tinereţe fără bătrâneţe cu vinoterapie

Licoarea bahică s-a dovedit, de-a lungul timpului, a fi mai mult decât un răsfăţ pentru papilele gustative. Folosit întens în preparea produselor csmetice, mai nou, vinul s-a transformat şi în materie primă pentru centrele de înfrumuseţare şi spa. Căci, cosumată în cantităţi moderate şi aplicată prin metode corespunzătoare, băutura biblică face minuni! Câte soiuri de vin, atâtea întrebuinţări, spun experţii americani în domeniu. Potrivit  csid.ro , cremele şi gelurile care conţin extract de struguri, frunze de vită de vie sau chiar vin în stare pură sunt ideale pentru a menţine organismul în formă. Bogată în antioxidanţi, licoarea apreciată încă din antichitate conţine substanţe numai bune să ne redea vigoarea. Terapeuţii spun că vinoterapia cu struguri roşii păstrează tinereţea pielii şi încetineşte procesul de îmbătrânire. Acest tratament se poate face atât într-un centru spa cât şi acasă, şi asta pentru că esenţiale sunt ingredientele. Şi în România a apărut primul wine spa, un cent

La 1 an dupa casatorie sarbatorim "Nunta de hartie"

Hârtia e foarte fragilă, trebuie să te porţi cu ea' cu mare grijă, ca să nu se rupă. Aşa cum trebuie să se poarte şi proaspeţii căsătoriţi, pentru ca relaţia lor să treacă primul prag şi… testul timpului. Darurile potrivite sunt cele fabricate, fireşte, din hârtie: primul bileţel de dragoste pe care şi l-au trimis cei doi (dacă l-au păstrat, fireşte) sau scrisori în care să-şi mărturisească sentimentele, în continuare profunde şi la fel de puternice ca la început, o fotografie printată pe hârtie lucioasă a locului în care soţii s-au cunoscut ori una a locului unde a fost făcută cererea în căsătorie. La fel de bine, se poate dărui un voucher pentru shopping (e tot din hârtie, nu-i aşa?) sau unul pentru o şedinţă de răsfăţ la spa. Ori dacă buzunarul o permite, două bilete pentru o destinaţie exotică, echivalentul invitaţiei într-o nouă lună de miere…